fredag 16 mars 2012

Gårdagen gick strålande!

Hennes små händer inlindade i bandage, lite skeptisk i början men när hon märkte att de satt där som satt, så glömde hon bort dom och lekte som vanligt!
Gårdagen på sjukhuset gick strålande för Minna. Båda jag och A blev överraskade att det inte var några större motgångar under hela dagen. Till en början fick hon händer och fötter inlindade i små bandage med bedövningskräm under. Efter en timme fick hon en nål satt på foten och utann skrik lyckades sattes den på första försöket. Något skeptiskt var hon och gav sköterskan onda blickar men inge mer med det. Några timmar senare, klockan 14 skulle vi tillbaka till röntgen. Hon skulle inte sova förrän då för att det var väldigt viktigt att hon låg stilla på röntgen. Hon somnade på väg hem.... 

Väl på röntgen var de två sköterskorna uppgivna och stod med hakan i golvet när de märkte att hon inte ville sova. Vem kan bestämma det över en 1½ åring? Medan dom stod som fån och ville att vi skulle försöka en annan dag sa jag att vi iallafall kan göra ett försök. Ja men... började dom. En bild tar tio minuter och vi skall ha två bilder. Vi satte på Teletubbies på tvn och hon låg blickstilla i tjugominuter, rörde inte bäckenet en millimeter. Så duktig hade hon varit, hela dagen, så hon fick en liten vaniljglasspinne när allt var färdig. Nu har vi gjort vårt och väntar svar, kanske nästa vecka. Jag tror iof att allt se bra ut och glädjer mig att hon får sluta med medicinen :)


2 kommentarer:

Fia sa...

Såå otroligt duktigt av Minna.. Håller tummarna att det blir bra svar sen, som planerat;)

Helsemarie sa...

Dygtige Minna...ps sikken en fin bøtte hun sidder med.. Hvor er den mon fra???:)